Ce trebuie sa stii la inceput

Introducere

Salut si te felicit ca participi in programul "Disciplina de Neoprit"! In primul rand, vreau sa-ti spun ca ma simt onorat sa-ti fiu de folos si te felicit ca esti aici, avand in vedere ca puteai face altceva cu timpul tau.

Impreuna cu fratele meu, am creat cursul "Disciplina de Neoprit" din credinta ca auto-disciplina este cheia oricarei realizari in viata, fie ca este profesionala, spirituala sau personala. O persoana fara disciplina, va fi mediocra in orice aspect al vietii. Disciplina este drumul de la mediocru la maestru.

Ai fi putut investi acest timp in orice altceva, dar totusi, iata-te! Esti aici! Asta dovedeste ca faci parte din acel mic procent de 3% din populatie care investeste timp, bani, energie in propria dezvoltare si pentru asta meriti aprecierile mele sincere. Aceasta decizie iti va aduce mult succes in viata.

Speram sa fii entuziasmat la fel de mult ca noi pentru ca tocmai ai pornit intr-una dintre cele mai frumoase aventuri ale tale. Poate nu-ti dai seama inca, dar la finalul cursului "Disciplina de Neoprit", vei incepe sa-ti dezvolti un nivel de incredere si motivatie care odinioara parea imposibil, chiar daca ai incercat pana acum prin alte cursuri, carti si programe de dezvoltare personala.

Cursul "Disciplina de Neoprit" este unic din mai multe aspecte:

1. Nu te vei plictisi niciodata! Clipurile sunt scurte (10-15 minute), dar foarte condensate cu exact informatia de care ai nevoie. Mai mult decat atat, sunt amuzante si pline de animatii care explica informatia cat ar face-o 1000 de cuvinte.

2. Nu ai cum sa trisezi sau sa te furi singur! Cursul iti dezvolta disciplina chiar prin modul prin care este parcus pentru ca esti notificat prin email o data la 3 zile sa vizionezi urmatorul clip si sa faci urmatorul exercitiu practic.

3. Nu gasesti informatie atat de completa pe subiectul disciplina si schimbare de obiceiuri (daca gasesti undeva poti cere banii inapoi si ramai si cu accesul gratuit in curs). De cand am inceput sa ma dezvolt personal, am adunat toate bucatele de informatie legata de disciplina si schimbare de obiceiuri din carti, studii, cursuri si programe online cum ar fi: Minunea Disciplinei de sine - Brian Tracy, Puterea Vointei - Kelly McGonigal, Solving the Procrastination Puzzle - Timothy A. Pychyl, Cele 7 obiceiuri ale oamenilor eficienti - Stephen Covey, Self Mastery Through Conscious Autosuggestion - Emile Coue, Schimba-te sau mori - Alan Dutchman, etc.

Permite-mi sa-ti pun niste intrebari. Au fost momente in viata ta cand ai fost extrem de motivat si focusat pentru un scop, dar dupa un timp ai simtit ca ti-ai pierdut din perseverenta? Ai incercat sa te tii de un obicei zilnic, dar ai revenit din nou la vechile obiceiuri? Ai simtit ca poti face mai multe cu viata ta, dar lipsa motivatiei si a disciplinei zilnice te-au tinut in loc?

Daca ai raspuns "da" la una din intrebarile de mai sus, atunci cursul "Disciplina de Neoprit" este pentru tine! Ar trebui sa urmaresti toate informatia din acest curs pentru ca este extrem de relevanta si importanta pentru tine! Daca folosesti cursul "Disciplina de Neoprit", vei fi mult mai motivat, disciplinat si concentrat, iar ca urmare vei fi si mult mai fericit, calm si impacat.

Secretul este ca nu trebuie sa te chinui de unul singur. Nu trebuie sa treci prin aceleasi greseli prin care am trecut si noi. Poti invata din greselile noastre si sa progresezi in viata mult mai repede si eficient decat noi. Dupa cum spunea si Warren Buffet:

Quotes-teachable.png

Invatam doar din greseli, dar nu trebuie sa fie ale noastre.

Warren Buffett, investitor si filantropist

Line-teachable.png

Am folosit aceeasi informatie pe care esti si tu pe cale sa o descoperi si am creat o viata minunata pentru noi si clientii nostri. Am atins milioane de oameni prin retelele noastre de socializare si impactat mii de clienti fericiti cu cursurile noastre online. Nu iti spun aceste lucruri ca sa ma laud, ci ca sa-ti dovedesc ca merit atentia si timpul tau. Nu as vrea sa-ti pierzi timpul urmarind pe cineva care nu stie despre ce vorbeste si sa aplici informatie care nu functioneaza.

Timpul tau este pretios si iti promitem aici si acum, ca investitia in cursul "Disciplina de Neoprit" se va intoarce inzecit in viata ta. Nu este o exagerare. Ceea ce esti pe cale sa citesti functioneaza si merita atentia timpului tau.

Ba chiar mai mult de atat, tot ceea ce vei invata este practic si are sens. Daca studiezi cu atentie ceea ce transmitem vei vedea ca totul se leaga.

Sursa adevarului nostru este stiinta. Toate principiile din cursul "Disciplina de Neoprit" sunt testate si dovedite de studii stiintifice. Iar ca totul sa fie complet, am apelat si la spiritualitate pentru a ilustra unele concepte care nu sunt inca dovedite de stiinta. Asa cum Albert Einstein spunea:

Quotes-teachable.png

Stiinta fara religie este aiurea, religia fara stiinta este oarba.

Albert Einstein, fizician

Line-teachable.png

Dupa cum bine stii, vei obtine acces la cate un video o data la 3 zile. Motivul este sa ai destul timp sa aplici si sa intelegi informatia prezentata in fiecare video.

Speram sa obtii de 100 de ori investitia pe care of faci in acest curs, unii oameni chiar ne-au spus de ce dam cursul atat de ieftin. Ei bine, vrem sa ajutam cat mai mult oameni, chiar si cei care nu dispun de sume mari de bani. Oricine merita educatie de cel mai inalt nivel.

De asemenea, te incurajam sa nu iei de-a gata tot ceea ce spun in acest curs. Gandeste informatia pentru tine si analizeaz-o. Daca are sens pentru tine, accept-o si integreaz-o in gandirea ta. Ia singur deciziile pentru tine, atat in gandire cat si in actiuni.

Ca si incheiere, iti multumim ca esti aici si credem ca vei avea o calatorie extraordinara in cursul "Disciplina de Neoprit"! Am pus 6 luni de munca in acest curs!

Esti pregatit sa pornesti pe un nou drum in viata ta? Esti pregatit sa faci o schimbare majora? Esti pregatit sa devii cine iti doresti cu adevarat sa devii? Cursul "Disciplina de Neoprit" te va ajuta sa realizezi acest lucru!

Radu & Andrei Antoniu, autorii cursului.

Complete and Continue