Attacwj9ta2fbpeqcvbt

Alarma Motivationala

Seteaza-ti mintea din prima secunda a zilei cu succes

Incepe acum!

Inscrie-te pt 29 lei

Ascultă Alarma Motivațională în fiecare dimineață și în maxim 60 de zile vei vedea schimbări radicale în comportamentul, starea de spirit sau gândirea ta.

Primele secunde de dimineață sunt vitale pentru starea noastră de spirit. Orice auzim dimineața tinde să ne rămână în minte pe parcursul zilei. Cum ar fi ca dimineața, în loc de o alarmă enervantă, să fii trezit de mesaje pozitive și încurajatoare?


Your Instructor


Andrei Antoniu
Andrei Antoniu

Andrei atinge oamenii cum nimeni nu o face. A invatat de la cei mai buni mentori, atat de la nivel international, cat si national. A ajuns la milioane de oameni cu mesajul lui si scopul lui este sa produca schimbarea pe care multi si-o doresc.


Frequently Asked Questions


When does the course start and finish?
The course starts now and never ends! It is a completely self-paced online course - you decide when you start and when you finish.
How long do I have access to the course?
How does lifetime access sound? After enrolling, you have unlimited access to this course for as long as you like - across any and all devices you own.
What if I am unhappy with the course?
We would never want you to be unhappy! If you are unsatisfied with your purchase, contact us in the first 30 days and we will give you a full refund.